joi, 2 octombrie 2014

Agricola concurează la Gala Premiilor Piaţa



Grupul Agricola Bacău participă şi în acest an la Gala Premiile Piaţa ale industriei bunurilor de larg consum (ediţia a IX-a), care va avea loc pe 6 noiembrie, în Bucureşti, organizată de revista Piaţa. Campania de votare a început pe 2 octombrie şi se va încheia pe 10 octombrie. Vor vota circa 1.000 de electori – directori de vânzări, de achiziţii, de marketing şi administrativi, precum şi şefi de magazine, iar în joc sunt puse 50 de trofee. Agricola şi Salbac (societate din Grupul Agricola) sunt parteneri Gold ai evenimentului.
La Secţiunea I – “Cel mai bun produs nou”, Grupa Produse din carne, Agricola s-a înscris cu gama Puiul Fericit relansată, Europrod (companie din Grupul Agricola) cu gama Bunătăţi pentru grătar (mici de pui, carnaţi de pui şi frigărui de pui), Salbac cu Salamul uscat Gastro şi Salamul de Sibiu calibrat la 300 g. ~n această grupă, concurenţii Agricola sunt H&E Reinert, Sergiana Prodimpex, Cris-Tim, Prefera Foods, Scandia Food, Integra, Cia Aboliv şi Caroli Foods.
Echipa Agricola, la Gala 2013
Agricola s-a înscris şi în Secţiunea a II-a – Cea mai eficientă promoţie a unui furnizor (grupa produse din carne), cu promoţia Puiul Familist la 10,49 de lei kilogramul, Europrod cu Şniţel de pui 640 g 22%, iar Salbac cu Salamul Domnesc 25%.
Agricola apare şi în Secţiunea “Cel mai puternic brand”, alături de Galli Galo, H&E Reinert, Scandia Food, Hame, Cris-Tim, Caroli Foods, Meda Prod şi Cris-Tim, dar şi la secţiunile “Cel mai bun partener”, “Cel mai bun furnizor”, “Cel mai bun comerciant român” şi “Marele premiu pentru cel mai bun furnizor”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu