joi, 18 septembrie 2014

Atenţie la falşii angajaţi E.ON!



În zona de activitate a companiilor E.ON apar în continuare situaţii în care persoane care pretind că sunt angajaţi ai E.ON, sub pretextul verificării, înlocuirii sau citirii contoarelor, pătrund în locuinţele unor consumatori şi sustrag bunuri sau solicită diverse sume de bani.
Operaţiunile de înlocuire, verificare şi citire a contoarelor de gaze naturale sau energie electrică sunt realizate de personalul E.ON sau al prestatorilor de servicii mandataţi de companie pentru aceste activităţi.
Angajaţii companiei pot fi identificaţi prin echipamentul inscripţionat E.ON şi prin legitimaţia de serviciu. Personalul prestatorilor de servicii poate fi identificat prin legitimaţia de serviciu şi prin împuternicirea din partea companiilor E.ON pentru a efectua operaţiunile de înlocuire, verificare sau citire a contoarelor.
"Recomandăm consumatorilor să permită accesul doar acelor persoane care  prezintă legitimaţia de serviciu şi/sau   împuternicirea din partea companiilor E.ON - spun reprezentanţii companiei.

Rugăm consumatorii să anunţe de urgenţă Poliţia dacă persoanele ce se prezintă în numele E.ON nu se pot legitima ca angajaţi  ai companiei noastre sau ai partenerilor noştri, ori dacă solicită sume de bani în numele companiilor E.ON."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu