marți, 26 iunie 2012

Sucursala Bancpost Bacău are 20 de ani


Sucursala Bacău a Bancpost a împlinit 20 de ani. Aceasta a fost deschisă pe 25 iunie 1992, la aproape un an de la înfiinţarea băncii mamă (1 iulie 1991). Suportul acestei mutaţii pe piaţa bancară din România a fost capitalul financiar de care dispunea Poşta Română, de unde şi numele băncii. În prezent, Bancpost este - aşa cum se autorcaracterizează - "una dintre cele mai importante bănci româneşti, care oferă, prin reţeaua extinsă de sucursale proprii şi prin diverse canale alternative de distribuţie, o gamă variată de produse şi servicii clienţilor corporativi, de retail şi persoanelor fizice cu statut financiar ridicat.
Primul director al sucursalei din Bacău a fost Olga Tarcău, care a condus unitatea mulţi ani şi a militat pentru construirea noului sediu al acesteia. Ulterior, la Bacău a fost fixat şi sediul diviziei regionale a Bancpost.
În anul 2002, Bancpost a devenit prima bancă din sistemul bancar românesc privatizată integral, iar în noiembrie 2003 Eurobank EFG (EFG Eurobank Ergasias) a devenit acţionarul majoritar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu