marți, 26 iunie 2012

Bancpost dă credite în contul subvenţiilor APIA



Bancpost lansează, luni, 25 iunie, o facilitate de pre-finanţare a subvenţiilor de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură (APIA), Agricredit, dedicată companiilor mici şi persoanelor fizice autorizate care activează în sectorul agricol. Prin Agricredit, clienţii pot dispune în avans de fondurile necesare desfăşurării activităţii curente, inclusiv a plăţilor către bugetul de stat, pînă la încasarea subvenţiei de la APIA. Agricredit poate fi accesat de orice societate comercială sau persoană fizică autorizată cu maxim 250 de angajaţi, pentru care APIA emite adeverinţe de înregistrare privind acordarea ajutoarelor de stat, conform Convenţiei cvadripartite Bancpost - APIA - Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) - Ministerul Agriculturii pentru finanțarea beneficiarilor măsurilor de bunăstare pentru păsări şi porcine pentru anul 2012.
Valoarea finanţării este de 80% din valoarea subvenţiei înscrisă în Adeverinţa eliberată de APIA şi se acordă printr-o documentaţie simplificată, fără garanţii materiale prezentate de clienţi, în baza adeverinţei menţionate şi a garanţiilor FGCR. Totodată, clienţii care accesează acest tip de credit beneficiază de dobândă transparentă în funcţie de indicii pieţei, precum şi de gratuitate la comisioanele de administrare şi de neutilizare.
Rambursarea creditului, precum şi a dobânzii aferente întregii perioade de derulare a creditului, aceasta se realizează automat la încasarea subvenţiei de la APIA.
Campania Agricredit se va derula până pe 15 octombrie 2012. Clienţii eligibili pot profita de o ofertă globală care include, pe lângă facilitatea Agricredit, şi pachetul tranzacţional Basic. Prin acest pachet, clienţii beneficiază de acces permanent la disponibilităţile din contul curent, prin intermediul cardului VISA Business şi a serviciului de internet banking, dar şi de costuri reduse de tranzacţionare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu