"Bucură-te de un
adevărat spectacol cu gust mediteranean oferit de Lidl pînă pe 24 iunie, în
cadrul primei Săptămâni Italiene!" - este îndemnul cu care cunoscuta reţea
de magazine, care re şase unităţi şi judeţul Bacău, a lansat încă o săptămână
tematică. După o serie de astfel de acţiuni, în care Lidl şi-a iniţţat clienţii
în tainele bucătăriilor internaţionale, călătoria gastronomică a ajuns, în cele
din urmă, şi în Italia.
Renumitul bucătar
Antonio Passarelli este pregătit să împărtăşească reţetele celor mai rafinate mâncăruri
italieneşti, folosind ingrediente pe care le putem găsi doar la Lidl în această
săptămână. Delicatese de Parma, Modena sau Napoli umplu rafturile magazinelor
Lidl, de la risotto, paste, prosciutto crudo, până la brânzeturi rafinate,
sosuri şi deserturi delicioase.
Bucătăria italiană îşi
dezvăluie secretele printr-o gamă de produse care pot alcătui meniuri dintre
cele mai savuroase. Iar organbizatorii ne mai îndeamnă să începem călătoria simţurilor
cu antipasti, să continuăm cu primi, contorni, dolci, formaggi şi - se spune -
vom exclama, la final, Mamma mia!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu