marți, 19 iunie 2012

Lidl ne invită să experimentăm La Dolce Vita


"Bucură-te de un adevărat spectacol cu gust mediteranean oferit de Lidl pînă pe 24 iunie, în cadrul primei Săptămâni Italiene!" - este îndemnul cu care cunoscuta reţea de magazine, care re şase unităţi şi judeţul Bacău, a lansat încă o săptămână tematică. După o serie de astfel de acţiuni, în care Lidl şi-a iniţţat clienţii în tainele bucătăriilor internaţionale, călătoria gastronomică a ajuns, în cele din urmă, şi în Italia.
Renumitul bucătar Antonio Passarelli este pregătit să împărtăşească reţetele celor mai rafinate mâncăruri italieneşti, folosind ingrediente pe care le putem găsi doar la Lidl în această săptămână. Delicatese de Parma, Modena sau Napoli umplu rafturile magazinelor Lidl, de la risotto, paste, prosciutto crudo, până la brânzeturi rafinate, sosuri şi deserturi delicioase.
Bucătăria italiană îşi dezvăluie secretele printr-o gamă de produse care pot alcătui meniuri dintre cele mai savuroase. Iar organbizatorii ne mai îndeamnă să începem călătoria simţurilor cu antipasti, să continuăm cu primi, contorni, dolci, formaggi şi - se spune - vom exclama, la final, Mamma mia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu