vineri, 28 ianuarie 2011

Curs de expert fiscal la Camera de Comert

Scoala de Studii Comerciale Bacau deschide seria cursurilor pe anul 2011 cu un curs de expert fiscal. Acesta are loc in perioada 1 - 3 februarie. "Ocupatia de expert fiscal - spune Petronela Dudu, directorul general al scolii - este specifica unui sistem financiar modern si dinamic, avind drept competente principale capacitatea expertului fiscal de a identifica, a analiza si a calcula impozitele si taxele datorate de persoanele fizice si juridice. Expertul fiscal mai poate asista clientii, la cerere sau din proprie initiativa, cu informatii de specialitate si poate oferi solutii legale pentru rezolvarea cerintelor fiscale ale acestuia".
Pot sa se inscrie la curs persoanele cu studii superioare care au cel putin cunostinte minime de fiscalitate sau contabilitate, respectiv experienta in domeniu de minim un an. Cursul vizeaza obligatiile fiscale ale contribuabililor, reglementarile conexe Codului fiscal, inspectia fiscala, declaratiile fiscale, facilitatile fiscale si modificarile la Codul fiscal.
La absolvire se obtine un certificat recunoscut la nivel national si international de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Examenul final va avea loc pe 11 februarie, cu o taxa de 500 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu