joi, 16 decembrie 2010

Top 5 economic bacauan (10 -16 decembrie)

Aceasta rubrica evidentiaza cele mai bune rezultate, cele mai importante actiuni si cele mai mari efecte pe care o societate comerciala, o organizatie sau o institutie, chiar si o personalitate sau alta, le-au obtinut s-au le-au produs pe parcursul unei saptamini in judetul Bacau. Facem, saptaminal, de simbata pina vineri, o selectie a celor mai importante evenimente economice ori social-politice cu efect asupra dezvoltarii economice a judetului mai ales in aceasta perioada critica economic si financiar. Asadar, pentru aceasta perioada:

1. Romeo Stavarache - Pentru alegerea in functia de vicepresedinte al Consiliului European al Municipalitatilor.
2. Camera de Comert si Industrie Bacau - Pentru lansarea in Bacau a proiectului ADAPTIC, in care este partenr cu alte doua camere de comert (Arad si Satu Mare), cu Centrul Roman pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Instituto de Formacion Integral (Spania). ADAPTIC presupune pregatirea angajatilor si a managerilor pentru adaptarea la tehnologia informatiilor si comunicatiilor (TIC).
3. Carpatair - Pentru deschiderea primelor curse aeriene Bacau Italia, in perioada noiembrie 2010 – ianuarie 2011.
4. SC Kytoky Bacau - Pentru investitia in restaurantul deschis in Statia de cale ferata Bacau, cu meniuri din produse eco, din ferma proprie.
5. Ionut si Costel Casuneanu - Pentru locul al patrulea in Topul celor mai mari fonduri europene obtinute de romani in proiecte de investitii, organizat de Money Express. Fiii omului de afaceri Costel Casuneranu, detinatorii firmei Asero Onesti, au obtinut, in acest an, finantare Europeana in valoare de 9,678 de milioane de euro, pentru construirea unui centru de afaceri in centrul municipiului Bacau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu