marți, 21 decembrie 2010

Concursul "Gateste-ti porcul de Craciun!" si-a desemnat cistigatorii

Primii doi cistigatori ai premiilor Pambac,
in familie (Foto: Petru DONE)
Marele premiu al concursului "Gateste-ti porcul de Craciun!", organizat de societatea Pambac Bacau si dedicat sarbatorilor de sfirsit de an, a fost atribuit, la inceputul acestei saptamini, lui Sorin Sarghe. La finalul celor doua luni de desfasurare a concursului, au fost extrase numele celor 55 de cistigatori ai premiilor puse in joc.
Concursul s-a desfasurat in perioada 15 octombrie - 14 decembrie, in reteaua de magazine Pambac si in magazinele partenere. Premiul al doilea, o jumatate de porc, a fost cistigat de Alin Tiberius Pruteanu, iar cele trei premii III (pachete cu produse Pambac pentru Craciun) au revenit particpantelor Dorina Rotariu, Daniela Ghiciusca si Ana Cristina Saigiu. In concurs au mai fost oferite 50 de premii de fidelitate (pachete cu produse Pambac). "Voi imparti porcul cistigat cu familia si cu toti prietenii mei, pe care ii voi invita la o petrecere de Craciun - a spus Sorin Sarghe. Eu cred ca dar din dar se face rai asa ca eu si familia, vom pregati porcul in stil traditional si ne vom simti bine degustindu-l impreuna cu alte bucate de sarbatori, la o masa mare, cu prietenii". la fel, Alin Tiberius Pruteanu spune ca premiul sau vine sa incununeze un decembrie plin de realizari pe toate planurile. "Voi pregati porcul impreuna cu prietena mea - a declarat cistigatorul. Vom cere retete de la familie si de la prieteni si sint sigur ca ne vom descurca sa facem cele mai bune preparate".
Concursul a fost urmarit cu interes - spun organizatorii. "Am avut participanti care, dupa incheierea concursului, ne-au sunat sa ne intrebe daca trebuie sa-si cumpere porcul sau l-au cistigat deja de la noi. Ne-am bucurat sa aflam si cu aceasta ocazie ca prin intermediul piinii produse de noi avem in Bacau si consumatori fideli, dar si adevarati prieteni ai brandului Pambac." - ne-a declarat Tatiana Soldeanu, directorul de marketing al companiei.
Listele cu numele tuturor castigatorilor concursului vor fi disponibile pe site-ul www.pambac.ro si in magazinele participante in concurs.
In aceasta saptamina, toti cistigatorii celor 50 de premii de fidelitate sint asteptati sa-si ridice pachetele de la magazinele unde au depus plicurile cistigatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu