joi, 11 noiembrie 2010

Top 5 economic bacauan (5 - 11 noiembrie)

Aceasta rubrica evidentiaza cele mai bune rezultate, cele mai importante actiuni si cele mai mari efecte pe care o societate comerciala, o organizatie sau o institutie, chiar si o personalitate sau alta, le-au obtinut s-au le-au produs pe parcursul unei saptamini in judetul Bacau. Facem, saptaminal, de simbata pina vineri, o selectie a celor mai importante evenimente economice ori social-politice cu efect asupra dezvoltarii economice a judetului mai ales in aceasta perioada critica economic si financiar. Asadar, pentru aceasta perioada:

1. SIF Moldova Bacau si CETEX Iasi - Pentru organizarea conferintei "Administrarea crizei economice din perspectivele managementului financiar al corporatiilor", sustinuta de directorul Rayat London College, C. Michael Wilkinson.
2. KWS - Pentru crearea de loturi agricole demonstrative in judetul Bacau.
3. Pambac Bacau - Pentru premiul obtinut la Gala Piata 2010, la categoria “Cel mai bun produs nou – Produse de baza”, cu produsul Pambac cu oua (paste).
4. Autoritatea de Managemnt a Programului Operational Regional - Pentru organizarea primei vizite a ziaristilor la obiective din proiectele aplicate in judetele Bacau si Neamt.
5. Sindicatul Rafinorul Onesti si Federatia Nationala a Sindicatelor din Chimie-Petrochimie „Lazar Edeleanu” - Pentru organizarea, la Onesti, a sarbatorii nationale „Ziua Petrochimistului 2010”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu