joi, 4 noiembrie 2010

Top 5 economic bacauan (29 octombrie - 4 noiembrie)

Aceasta rubrica evidentiaza cele mai bune rezultate, cele mai importante actiuni si cele mai mari efecte pe care o societate comerciala, o organizatie sau o institutie, chiar si o personalitate sau alta, le-au obtinut s-au le-au produs pe parcursul unei saptamini in judetul Bacau. Facem, saptaminal, de simbata pina vineri, o selectie a celor mai importante evenimente economice ori social-politice cu efect asupra dezvoltarii economice a judetului mai ales in aceasta perioada critica economic si financiar. Asadar, pentru aceasta perioada:

1. Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est - Pentru organizarea, la Iasi, a editiei 2010 a Forumului Regional de Investitii (editia a VI-a), ci tema „Viitorul incepe azi!”.
2. Agricola Bacau - Pentru premiile obtinute la Gala Piata 2010, pentru „Cel mai puternic Brand” si pentru „Cea mai eficienta promotie”.
3. Costel Casuneanu, Costel Ceocea, Claudiu Doros, Grigore Filip, Alin Giurea, Grigore Horoi si Dragos Paval - Pentru aparitia in Topul "Cei mai importanti 1.000 de oameni din business 2010" - care este anuarul "Who's who in Business Romania", organizat de Ziarul financiar.
4. Inter-Tour Bacau - Pentru lansarea produsului „Excursii in Rom=nia pentru Elevi si studenti”.
5. Vodafone - Pentru includerea Bacaului in seria de conferinte organizate in toata tara, in Vodafone Business Club.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu