marți, 16 noiembrie 2010

"O saptamina la munte 2010" valabil numai pentru o luna

Busteni (Foto: Petru DONE)
Programul "O saptamina la munte" - varianta de toamna-iarna - mai poate fi accesat numai in perioada 17 noiembrie - 17 decembrie. Programul este derulat de agentii de turism afiliati si initiat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc si Asociatia Nationala a Agentiilor din Turism (ANAT).
O saptamina la munte inseamna sase zile (cinci nopti de cazare), fara servicii de masa. La hotel, vila, pensiune sau cabana de 2 stele, tariful este de 158 lei/persoana/sejur, la cele de 3 stele 258 lei/persoana/sejur, iar la cele de 4 stele 358 lei/persoana/sejur. Tariful reprezinta servicii de cazare fara mic dejun, pentru un sejur de 5 nopti incepind de duminica si terminind vineri, si includ TVA 9%. Unele hoteluri pot solicita plata separata a serviciilor suplimentare (tv, frigider/minibar, aer conditionat etc.). Taxele locale nu sunt incluse. Tariful este pentru o persoana, dar nu se ofera camere in regim de single, nici partaje. Cu acceptul prestatorilor, se pot valorifica sejururi si cu alte date de intrare in intervalul 17 noiembrie - 17 decembrie.
Din Bacau, pina la inceputul acestei saptamini, doar trei agentii de turism apar in lista celor care aplica programul: Inter-Tour, Eli Tur si Estival Tur.
Locatiile din lista afisata, tot pina la mijlocul saptaminii, sint in statiunile Sinaia, Busteni, Azuga, Cheia, Alunis, Predeal, Poiana Brasov, Bran, Moeciu de Sus, Cimpulun Muscel, Olanesti, Gura Riului (Sibiu), Baisoara, Baile Olanesti, Vatra Dornei, Moroieni, Calimanesti, Gura Humorului, Prahuda - Paltin, Moroieni si in Brasov si Odorheiul Secuiesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu