luni, 15 noiembrie 2010

Hrebenciuc jr. lanseaza o carte de economie in Bacau

Andrei Hrebenciuc, preparator universitar, doctorand al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, fiul cunoscutului politician Viorel Hrebenciuc, a inclus Bacaul in turneul in care isi lanseaza cartea "Iluzia. Erou şi antierou în crizele economice". Lansarea va avea loc pe 24 noiembrie, de la ora 18,00, la libraria Diverta din incinta magazinului "Luceafarul". Aceasta vine dupa o prezentare la Tirgul de carte Gaudeamus din Bucuresti si preceda o actiune similara la Cluj-Napoca.
Odata cu aceste evenimente, se va anunta si debutul concursului pentru o bursa oferita de autor. Andrei Hrebenciuc va dona, sub forma unei burse de merit, toti banii proveniti din drepturile de autor asupra volumului. Cei care doresc sa participe la acest concurs trebuie sa se inscrie, incepind de astazi, 17 noiembrie, pe site-ul editurii Corint, www.edituracorint.ro, si sa trimita la adresa iluzia@edituracorint.ro o scrisoare de motivatie si un eseu cu tema "Iluzia capitalismului în România".
"Cartea - spune Cristina Cojucar Toma, managerul PR al autorului - este viziunea unui tinar economist asupra situatiei economice sumbre care se resimte atit la nivel mondial, cit mai ales la nivel national. Cea mai nonconformista carte din acest domeniu, lucrarea abordeaza, intr-un mod atipic si neconventional, cauzele si impactul pe care criza economica le are la nivel mondial, stirnind interesul intr-un mod care il va face pe cititor sa mediteze, sa comenteze si poate chiar sa actioneze intr-un mod diferit. Fiecare generatie are tinerii sai curajosi, care vor sa-si faca auzite ideile, aspiratiile si solutiile pentru rezolvarea diferitelor crize. Andrei Hrebenciuc este unul dintre acesti oameni, iar «Iluzia. Erou si antierou in crizele economice» este o carte care va va pune pe ginduri".
Andrei Hrebenciuc preda, la Academia de Studii Economice din Bucuresti, microeconomie, macroeconomie si economie europeana. Aurorul are experienta de cercetare in functionarea politicilor economice la nivel european si in abordarile internationale asupra teoriilor de crestere economica sustenabila si face, momentan, parte din echipa de management al unui proiect de anvergura cu finantare europeana, din domeniul universitar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu