luni, 29 noiembrie 2010

Foserco se muta la Ploiesti

Foto: Petru DONE
Actionarii societatii Foserco Tirgu Ocna vor analiza, la inceputul anului viitor oportunitatea mutarii sediului social al acesteia de la Tirgu Ocna la Ploiesti. Foserco este urmasa fostei Schele de Foraj Tirgu Ocna, preluata ulterior de mai multi actionari. La sfirsitul anului 2008, pachetul majoritar de actiuni a fost cesionat companiei Weatherford Holdings, inregistrata in Singapore, cind a preluat si o serie de active pentru foraj de la Aquafor Tirgu Ocna, tot din grupul Upetrom, grup controlat de omul de afaceri Gabriel Comanescu.
Activele preluate de Weatherford de la Aquafor erau exact acelea care privesc forajul petrolier. Pachetul de actiuni de la Foserco apartinea societatilor Upetrom Trading & Engineering, Upetrom 1 Mai si Grup Servicii Petroliere.
Foserco Tirgui Ocna are ca obiect de activitate servicii de foraj la mare adincime si exploatare de zacaminte naturale. Daca sediul social al societatii se va muta in Ploiesti, la Tirgu Ocna actionarii vor psropune infiintarea unui punct de lucru al societatii, tot la inceputul lunii ianuarie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu