marți, 23 noiembrie 2010

Demonstratii Agricola la Food & Bar Show Cluj Napoca

Maestrii bucatari Cezar Munteanu si Horia Virlan au prezentat in detaliu, la a treia editie a Food & Bar Show, organizat de Food & Bar Magazine la Expo Transilvania, ofertele companiei Agricola Bacau (produse din carne de pasare). La demonstratie au asistat manageri de restaurante, bucatari profesionisti si specialisti din Horeca.
Food & Bar Show s-a bucurat de prezenta a 100 de vizitatori profesionisti din toate segmentele Horeca (hoteluri de cinci stele, restaurante traditionale, restaurante casual, retele de fast food, pizzerii etc.).
Agricola a lansat, recent, in premiera, prima platforma online a unui producator de carne din Romania, creatordepofta.ro, unde informarea consumatorilor in ceea ce priveste o alimentatie sanatoasa si gustoasa este completata de inedit: puiul de la Agricola a plecat intr-o calatorie in lume, unde va descoperi arome si retete noi pentru toti cei care iubesc gustul carnii de pasare. Astfel, patru reprezentanti ai online-ului romanesc, Bobby Voicu, Adrian Hadean, Cristian China si Dan Silviu Boerescu, ofera gurmanzilor retete de pui din intreaga lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu