marți, 2 noiembrie 2010

Conferinta pe tema administrarii crizei economice, in Bacau

Prof. C. Michael Wilkinson
Societatea de Investitii Financiare Moldova Bacau si Centrul de Educare si Formare Profesionala a Universitatii Tehnice "Gh. Asachi" - CETEX, din Iasi, organizeaza, vineri, 4 noiembrie, conferinta "Administrarea crizei economice: perspectivele managementului financiar al corporatiilor". Alocu]iunea va fi sustinuta de profesorul C. Michael Wilkinson, director al Rayat College, din Londra, si membru al Colegiului Kellog - Universitatea din Oxford.
La evenimentul care va avea loc, cu incepre de la ora 16,00, in salonul Millenium, de la etajul al noualea al Casei Albastre, sint invitati reprezentanti ai SIF-urilor, bancilor, emitenti zonali pe piata de capital, ziaristi.
Profesorul C. Michael Wilkinson a lucrat, initial, timp de 12 ani, ca chimist analitic, apoi ca director financiar în industria chimica si farmaceutica. Pina la sfirsitul anilor '60 a fost director financiar in cadrul unei companii multinationale din SUA. In 1976, a revenit in învatamintul superior, mai întii ca profesor de contabilitate si finante, apoi de Management Strategic si Antreprenoriat. In anii '80 a fost decan asociat (titlu academic) la Universitatea din Teesside - Marea Britanie. De-a lungul anilor '90, a fost decan la School of Management, Universitatea din Derby, Marea Britanie. Ulterior, s-a mutat la Oxford, în calitate de director de Studii de Management la Oxford Media & Business School. In Oxford, este membru asociat al SKOPE (The Economic & Social Research Council - Centrul de abilitati, cunostinte si performanta organizationala). Cercetarile sale si interesele includ antreprenoriat, invatarea antreprenoriala, teoria si practica de contabilitate, metodologii de cercetare de afaceri, precum si dezvoltarea globala a invatamintului superior. Este, de asemenea, director al unei societati de constructii si dezvoltare imobiliara din South Wales (Marea Britanie). În timpul liber, este trezorier al parohiei de Cathays, Cardiff, Marea Britanie. Are ca hobby opera si muzica clasică, arta plastica, mincarea buna si lecturarea cartilor de istorie. Michael este casatorit cu dr. Ana Ruxanda (nascuta Dragoi).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu