miercuri, 27 octombrie 2010

Ziaristi pe santierele proiectelor Regio

Autoritatea de Management a Programului Operational Regional - Regio organizeaza, pe 28 octombrie, prima vizita a ziaristilor din Regiunea Nord-Est la obiective din proiecte implementate cu finantare prin acest program. Scopul actiunii - spun organizatorii -este ca jurnalistii si, ulterior, cititorii lor, sa constate stadiul implementarii acestor obiective si, implicit, impactul avut de Programul Operational Regional la nivelul Regiunii de Dezvoltare Nord Est.
La intilnire vor participa si reprezentan?i ai Autoritatii de Management Regio, reprezentanti ai Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est si beneficiari. Vor fi vizitate trei proiecte care se aplica în judetele Bacau si Neamt: "Pasaj rutier subteran Oituz - Stefan Guse", din Bacau, "Modernizare Ambulatoriu integrat al Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti" si "Extindere Complex Hotelier Mariko Inn", din Roman.
Autoritatea de Management organizeaza astfel de vizite ale ziaristilor in toate cele opt regiuni de dezvoltare din tara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu