miercuri, 23 noiembrie 2022

Certificare Delloitte Best Managed pentru Grup Șerban Holding

Interagroaliment, parte a cunoscutului Grup Șerban Holding (GȘH) cu sediul central în Filipești (Bogdănești), a primit certificarea Best Managed Companies la prima ediție a Galei Deloitte Best Managed.
Este o certificare acordată în baza unei metodologii interna¬ționale care evaluează patru piloni ai activității unei firme: strategie, cultură, inovație-resurse și guvernanță. Gala a fost organizată de compania Deloitte România, în parteneriat cu Banca Transilvania.
Reprezentanții Interagroaliment au urcat pe podium alături de cei ai companiilor AROBS Transilvania Software, Celco, Daw Benta, Fortech, Libris, Lidas, RDF și Romstyl Impex. Câștigătorii au fost desemnați dintre peste 20 de companii antreprenoriale românești. Juriul independent a fost format din experți pentru mediul anteprenorial de la Banca Națională a României, Bursa de Valori București, International Finance Corporation și Academia de Studii Economice.
Cu acest prilej a avut loc un număr mare de sesiuni, workshopuri și grupuri de lucru la care au participat facilitatori, Deloitte și Banca Transilvania și proprietari de business și echipele de management ale businessurilor pe care le conduc.
Certificările au fost acordate pentru excelența în management raportată la bunele practici internaționale.
Interagroaliment este pilonul principal al grupului de firme Şerban Holding, controlat de antreprenorul Nicolae Şerban. GȘH este un grup de firme cu capital românesc, în plină expansiune, care și-a început activitatea în Onești în 1994.
Structura grupului este integrată și are următoarele domenii de activitate: agricultură, comerț cu cereale, plante oleaginoase și legume, creșterea păsărilor, panificație, patiserie-cofetărie, alimentație publică (lanț propriu de magazine – Băcăniile Șerban), distribuție și transport.
„Certificatul obținut - a spus la Gală directorul financiar al GȘH, Ovidiu Bucătaru - ne dovedește că truda muncii noastre și direcția de business Grup Șerban, este recunoscută. Mulțumim întregii echipe Grup Șerban, celor peste 400 de angajați, mulțumim tuturor celor care au avut și au încredere în viziunea noastră!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu