miercuri, 7 septembrie 2022

Chimcomplex are director general adjunct

Președintele Consiliului de administrație al grupului industrial Chimcomplex, Ștefan Vuza, a anunțat numirea în funcția de director general adjunct al companiei a lui Cosmin Baiu. Noul director va fi responsabil cu strategia financiară și comercială a Grupului industrial. Mandatul noului director este de patru ani.

Cosmin Baiu a fost corporate manager la First Bank, dar și director la Fondul Român de Cotragarantare, director executiv comercial la BRD Sogelease & BRD Asset Rental și a ocupat mai multe funcții de management în BRD și key account manager la Alpha Leasing IFN.

„Sunt un pasionat al lumii finanțelor în general, al tehnicilor de management al vânzărilor, de evaluare a bonității unui proiect/plan de afaceri – a declarat Cosmin Baiu pentru Careers&Business. Aruncat în lumea finanțelor, mi-am descoperit pasiunea pentru finanțarea proiectelor de investiții, pentru realizarea de clădiri, spitale private, fabrici, etc. Toate aceste proiecte pornesc de la o idee a antreprenorului, însă aceste idei nu se pot concretiza în lipsa sprijinului acordat de Finanțator”.

Originar din Râmnicu Sărat, Cosmin Baiu, acum în vârstă de 43 de ani, este absolvent al ASE București, al Executive MBA de Paris-Dauphine și al unui master de administrare a afacerilor la Conservatoire National des Arts et Metiers. Este autor al cunoscutelor volume de business și management: „Analiza financiară pe înțelesul TUTUROR” (Editura Evrika 2018 și 2019), precum și al unor volume de beletristică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu