vineri, 25 septembrie 2020

Webinarii dedicate dezvoltării urbane durabile

Rețeaua de Dezvoltare Urbană, Direcția Generală Politică Regională și Urbană și Centrul Comun de Cercetare (JRC) ale Comisiei Europene organizează o serie de șase webinarii cu tema „Șase elemente fundamentale pentru dezvoltarea urbană durabilă”, pe baza Manualului pentru Strategii de Dezvoltare Urbană Durabilă publicat de Centrul Comun de Cercetare în colaborare cu DG REGIO. Webinariile vor avea loc prin WebEx, pe 3, pe 9, pe 13, pe 17, pe 19 și pe 25 noiembrie, în limba engleză. 

Evenimentul – ne informează Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est - vizează autoritățile de management și autoritățile locale răspunzătoare de strategiile de dezvoltare urbană durabilă, precum și alți stakeholderi interesați. Cele șase sesiuni vor acoperi șase elemente fundamentale ale abordării integrate a UE pentru dezvoltarea urbană; dimensiunea strategică, concentrarea teritorială, guvernanța, integrarea transsectorială, finanțarea și monitorizarea; se vor furniza informații esențiale de la factorii de decizie politică și experții invitați cu privire la modul de abordare a principalelor provocări cu care se confruntă atunci când proiectează și implementează strategii de dezvoltare urbană durabilă susținute de politica de coeziune.

Detaliile pentru înregistrare la webinarii vor fi publicate în perioada următoare pe pagina dedicată: https://ec.europa.eu/regional_policy/en/conferences/udn_6build_blocks/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu