luni, 15 aprilie 2019

Structuri turistice băcăuane nominalizate la ,,Romanian Top Hotel Awards”


Hotel Perla

Patru structuri turistice din județul Bacău sunt nominalizate la ,,Romanian Top Hotel Awards 2019”, concurs care premiază excelența și performanța din industria de turism și a ospitalității din România. Acestea sunt hotelurile ,,Perla” și ,,Coroana Moldovei”, din Slănic-Moldova, și Hotel ,,Podu` cu Lanțuri” și Vila ,,Alsace”, din Bacău.

Hotel Coroana Moldovei
TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference este cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului și a ospitalității din România, care va avea loc în perioada 15 - 17 mai la Hotel JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Evenimentul reunește specialiști din domeniu, reprezentanți ai autorităților locale și manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internaționale prezente pe piața românească. Specialiști din industrie vor identifica provocările și oportunitățile de business și vor analiza cele mai importante schimbări din domeniul turismului.
Hotel Podu` cu Lanțuri
Hotel ,,Perla” (4 stele) este nominalizat la categoria ,,Agrement - Hotelul anului, categoria 4 stele pentru turism de agreement”; Hotel ,,Coroana Moldovei” (4 stele) este nominalizat la categoria ,,Hoteluri Business & Conferințe - Hotelul anului tip boutique (luxury)”; Hotel ,,Podu`cu Lanțuri” (4 stele) apare la categoria ,,Hoteluri Business & Conferințe - Hotelul anului - categoria 4 stele, neafiliat unui lanț internațional”. Hotel Podu` cu Lanțuri (4 stele) este nominalizat și la categoria ,,Hoteluri Business & Conferințe - Cea mai bună locație a anului pentru servicii MICE”,  iar Vila ,,Alsace” (3 stele) la categoria ,,Agrement - Pensiunea anului stil modern sau boutique”.
Vila Alsace
Evenimentul se adresează liderilor, influențatorilor și profesioniștilor din principalele segmente ale industriei hoteliere și ospitalității: investitori și dezvoltatori imobiliari, manageri și executivi din industria hotelieră și de turism, oficiali și reprezentanții instituțiilor de resort, reprezentanți ai agențiilor de turism și turoperatori, investitori și instituții financiare.
Unitățile turistice pot fi votate accesând http://www.ro.hotelconference.ro/

Romulus-Dan Busnea
Petru Done

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu