sâmbătă, 20 octombrie 2018

Seminar pe tema noutăților fiscale la CECCAR Bacău


Profesioniștii contabili, membri ai Filialei Bacău a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), s-au întâlnit din nou, vineri, 19 octombrie, cu specialiști ai Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) și au analizat ultimele noutăți fiscale.

La seminarul moderat de Radu Mihai Faghiean, președintele filialei CECCAR, și de Constantin Păstrăv, directorul executiv al acesteia, au participat Dragoș Bădioiu - șef adjunct al Administrației Județene a Finanțelor Publice, și Elena și Bogdan Bărbieru – consilieri superiori la AJFP.
„Invitații din partea ANAF – ne-a informat Radu Faghiean - au răspuns întrebărilor puse de auditoriu și au clarificat aspecte privind contul unic, eșalonarea la plată, legislația aplicabilă, plata pentru sediile secundare, distribuirea dividendelor în cursul anului, impozitul pe venit și impozitul pe profit. Dar, s-a discutat și despre TVA și plata anticipată, despre registrul de intervenție la casa de marcat, despre fiscalizarea caselor de marcat electronice și altele asemenea”.
La finalul reuniunii a fost prezentată modalitatea de înregistrare în spațiul virtual privat privind derivatele din modificările fiscale intervenite la zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu