sâmbătă, 16 septembrie 2017

Auchan Bacău declară sâmbăta ca zi oficială a bucuriei împreună



În perioada 16 septembrie - 16 decembrie, Centrul comercial Auchan Bacău declară oficial sâmbăta ca „Zi a bucuriei împreună!”. În zilele de 16 şi 30 septembrie, 14 și 28 octombrie, între orele 11,00 – 13,00, copiii şi adulţii sunt invitaţi să se joace şi să se distreze alături de un mim haios, să se bucure de momente muzicale plăcute sau cei mai îndrăzneţi se pot lăsa caricaturizaţi de un artist specialist. Dar, între orele 15,00 – 19,00 echipa Happy Team îi va recompensa pe clienţi cu cadouri creative și surprize plăcute și calde, precum momentul aromelor de cafea sau ceai.
Centrul comercial pune la dispoziţie un spaţiu dedicat distracţiei în familie, cu un decor special. Peste 500 de premii își așteaptă câștigătorii, care vor beneficia de peste 50 de ore de bucurii împărtășite cu cei dragi și de fericire oferite prin Happy Team - un serviciu special dedicat clienţilor centrelor comerciale Auchan, format dintr-o echipă de oameni care vin în întâmpinarea nevoilor clienţilor oferindu-le informaţii, ajutor sau surprize și cadouri instant.
„Sâmbăta bucuriei împreună” este o campanie care susţine demersul de a oferi momentele surprinzătoare dăruite oamenilor ce îşi doresc să zâmbească mai mult, să-şi transforme rutina în plăcere, sunt curioşi şi sunt dornici să experimenteze lucruri noi. Clienţii au ocazia să intre în comunitatea #bucurieiîmpreună, alegând să petreacă împreună cu cei dragi timp de calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu