sâmbătă, 10 iunie 2017

OMV Petrom a lansat benzina OMV MaxxMotion 100plus



OMV a lansat benzina OMV MaxxMotion 100plus pe piața din România. Noul carburant – susțin oficialii OMV - prelungește durata de viață și maximizează performanța motorului. OMV MaxxMotion 100plus respectă standardele stabilite de Worldwide Fuels Charter. Caracteristicile noului carburant îl încadrează în benzinele de categoria 5, cea mai avansată categorie, pentru care există cele mai riguroase cerințe de performanță a carburanților.

Performanțele OMV MaxxMotion 100plus

  • Prelungește durata de viață a motorului: aditivii avansați din noua benzină OMV MaxxMotion 100plus păstrează motorul curat și previn coroziunea. Testele† au arătat că folosirea îndelungată elimină până la 63% din depuneri, dar au și un puternic efect de prevenție, maximizând durata de viață a motorului: până la 100% prevenire a coroziunii și până la 96% prevenire a depunerilor de pe supapele de admisie. 
  • Performanțe sporite ale motorului: OMV MaxxMotion 100plus garantează o cifră octanică de minimum 100, cu impact direct in performanța motorului. În plus, noua benzina conține aditivi speciali care minimizează fricțiunea, crescând astfel eficiența motorului. Testele1 au indicat creșterea puterii motorului cu până la 5% în faza de accelerare și îmbunătățirea performanțelor la accelerare cu până la 14%.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu