sâmbătă, 21 noiembrie 2015

Duminică se extrage Loteria bonurilor fiscale aferentă lunii octombrie



Duminică, 22 noiembrie, va avea loc o nouă extragere a Loteriei bonurilor fiscale, pentru bonurile emise în perioada 1 - 31 octombrie. Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.
Selecția va fi realizată în două etape, prima fiind extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora trece de 100 va fi organizată a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare.
Extragerea de duminică va fi organizată în studioul tv al Loteriei Române, începând cu ora 17,00 și va fi transmisă de TVR 1.
Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu