joi, 30 octombrie 2014

JYSK a deschis magazinul din Bacău

JYSK, lanţul internaţional de distribuţie care comercializează „totul pentru casă”, a deschis, pe 30 octombrie, magazinul său din complexul comercial Hello Shoping Park, din Bacău. Magazinul și-a răsfățat vizitatorii cu un mic dejun delicios (o cafea proaspătă și un croissant pufos) și a oferit 250 de perne gratis, cu umplutură naturală primilor cumpărători care au achiziționat produse în valoare de minim 50 de lei. De asemenea, a fost organizat un concurs pentru un set de dining Bjert, format din masă și 4 scaune
JYSK este deţinut de fondatorul original, Lars Larsen, din Danemarca. Grupul cuprinde peste 2.100 de magazine în 36 de ţări: Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Polonia, Republica Cehă, Ungaria, Ţările de Jos, Slovacia, Germania, Austria, Elveţia, Islanda, Canada, Groenlanda, Insulele Faroe, Estonia, Letonia, Lituania, Ucraina, Kosovo, Bulgaria, Kazakhstan, România, Franţa, Marea Britanie, Slovenia, Macedonia, Croaţia, Italia, Spania, Bosnia şi Herţegovina, China, Serbia, Armenia şi Indonezia.
Cifra anuală de afaceri a grupului este de aproximativ 2,5 miliarde de euro. Creşterea este stabilă şi controlată, iar personalul total constă din aproape 18.500 de angajaţi.
Cuvântul „JYSK” a fost inclus intenţionat în numele companiei. În limba daneză, „JYSK” denumeşte orice sau pe oricine – precum Lars Larsen – din Peninsula Iutlanda şi este adesea asociat cu modestia, conştiinciozitatea şi onestitatea, înseamnă încredere, când o afacere rămâne întotdeauna o afacere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu