luni, 13 decembrie 2010

Tombola "3 ani Arena Mall" si-a desemnat cistigatorii

Foto: Petru DONE
Aniversarea primilor trei ani de la deschiderea Arena Mall in Bacau a fost marcata, duminica seara, 12 decembrie, prin extragerea premiilor tombolei speciale organizata pentru acest eveniment. "Toti clientii centrului comercial Arena Mall care au efectuat cuparaturi in valoare de minimum o suta de lei pe un singur bon si au completat taloanele primite in magazine - am aflat de la directorul de marketing Olivia Moraru -, au participat automat la Tombola 3 ani Arena Mall". Premiile puse in joc au fost: doua excursii de Revelion la Brasov si premiul cel mare - o excursie de Revelion la Viena.
Cistigatoarea Revelionului la Viena este Corina Harabagiu, din Buhoci (cu rezervele Doina Ursache, din Piatra Neamt - Str. Vinatorilor, si Anca Ionela Trica, din Adjud - Str. Nicolae Balcescu). Un Revelion la Brasov a fost cistigat de Andrei Lucian Grigore, din Bacau - Bd. Unirii (cu rezervele Irina Damica, din Piatra Neamt - Str. Privighetorii, si Iuliana Manole, din Hemeius), iar cel de-al doilea Revelion la Brasov de Margareta Slabu, din Bacau - Str. Hatman Berescu (rezerve fiind Ovidiu Marchis, din Bacau - Str. Nicolae Balcescu, si Anca-Roxana Miron, din Bacau, Str. Cremenea).
Arena Mall este singurul mall cu capital local. ~n prezent, complexul comercial are 90 de magazine, 900 de locuri de parcare, restaurante, loc de joaca pentru copii, wellness & fitness area, bowling / casino / biliard si Cinema multiplex cu 8 sali, din care 4 in tehnologia 3D. ~n Arena Mall sint etalate o parte dintre cele mai puternice branduri de fashion, intre care Kenvelo, Zara, Levi's, Motivi, New Yorker, Takko, Steilmann, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Deichmann sau La Dolce Vita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu