duminică, 12 decembrie 2010

Mos Craciun de la Pambac

(Foto: Petru DONE)
Mos Craciun a facut primul popas in Bacau la sfirsitul saptaminii trecute, cind s-a intilnit cu 90 dintre copii salariatilor societatii Pambac si ai clientilor fideli ai retelei de magazine a companiei. Intilnirea a avut loc la Teatrul "George Bacovia", in cadrul magic pregatit de actorii care au pus in scena povestea trista, dar cu final fericit, despre Hansel si Gretel, scrisa de Fratii Grimm. "Intilnirea cu Mos Craciun", organizata si in acest an de Pambac si Teatrul Bacovia, a ajuns deja la editia a II-a. "Anul trecut - a precizat managerul retelei de magazine Pambac, Lidia Betoaia -, ne-am propus sa infiintam o traditie, pentru ca vrem ca Sarbatorile de iarna sa nu treaca nici pentru Pambac neobservate si sa nu lasam toate evenimentele neplacute care ne inconjoara, acum, sa faca sa piara bucuria Craciunului".
Sala teatrului s-a umplut la reuz de copii si de parinti. Spectacolul a fost intretinut si de actori, dar si de micutii spectatori, care s-au implicat trup si suflet in derularea evenimentelor de pe scena si au luat deseori partea eroilor piesei ori au combatut vehement atitudinea vrajitoarei care pusese gind rau lui Hansel si lui Gretel, parasiti in padure chiar de parintii lor.
Mos Craciun a fost intimpinat cu un ropot de aplauze, dupa care scena teatrului s-a umplut instantaneu de copiii dornici sa fie primii care-i spun Mosului cite o poezie, sa-l traga de barba ori sa stea in bratele lui. "Mosul - ne-a informat Liliana Savin, director de resurse umane al companiei Pambac - a pregatit copiilor multe surprize, in primul rind piesa de teatru foarte frumoasa si educativa, dar si darurile din sacul sau incapator".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu