miercuri, 22 decembrie 2010

E.ON cauta cauzele exploziei din Bacau

Conform primelor investigaţii, scenariul cel mai probabil al exploziei de ieri această dimineaţă (21 decembrie) din municipiul Bacău îl constituie o acumulare de gaze naturale - se arata intr-un comunicat al companiei. Până la acest moment, nu există nici o certitudine privind sursa acestei acumulări.
Ancheta îşi continuă cursul, scopul fiind determinarea cu exactitate a circumstanţelor şi sursei acumulării de gaze care a stat la baza exploziei.
Cu toate că în acest stadiu incipient al anchetei nu se poate vorbi de o cauză certă a acumulării de gaze naturale, E.ON a decis să se implice în ajutorarea persoanelor afectate prin sprijinirea demersurilor medicale de urgenţă pentru cei afectaţi. Totodată, compania va acorda un sprijin financiar de urgenţă pentru a acoperi nevoile imediate ale persoanelor evacuate, acesta fiind un act umanitar şi fără vreo legătură cu rezultatele anchetei în curs.
Nu în ultimul rând, E.ON sprijină demersurile autorităţilor pentru găsirea unor soluţii locative pentru persoanele evacuate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu