marți, 23 noiembrie 2010

Orarul de iarna, afisat pe siteul Aeroportului Bacau

Orarul de iarna al zborurilor de pe Aeroportul International "George Enescu" din Bacau a fost afisat, in sfirsit, pe siteul acestuia. Orarul a intrat in vigoare pe 24 octombrie si este valabil pina pe 26 martie. Conform acestuia, numarul de zboruri din si spre Bacau s-a redus, iar in orar nu mai apar destinatii precum Barcelona sau Paris. De asemenea, de pe acest aeroport mai opreaza doar doua companii, Blue Air si Carpatair, dupa retragerea Tarom.
Astfel, in orar sint trecute zboruri spre Bergamo (Italia) in zilele de marti, joi si simbata - cu Blue Air, spre Londra (Luton) martea, joia si simbata - cu Blue Air, spre Roma (Fiumicino) duminica, lunea, miercurea si vinerea - cu Blue Air, spre Torino (Cuneo) duminica, miercurea si vinerea - cu Blue Air, iar spre alte 15 destinatii, cu Carpatair, cu escala in Timisoara, de luni pina simbata, zilnic. In total, sint 19 decolari si tot atitea aterizari. Cele 15 destinatii cu Carpatair sint Ancona, Florenta, Bergamo, Roma Venetia, Verona, Dusseldorf, Frankfurt, Munchen, Stuttgard, Atena si Bari, Bologna, Torino si Salonic.
In orarul de vara, de pe acest aeroport au operat zboruri companiile Blue Air, Carpatair si Tarom, cele mai multe fiind prestate de compania Blue Air. Au fost, saptaminal, 31 de decolari si 30 de aterizari, catre si de la Bergamo, Bologna, Bucuresti, Londra, Paris, Roma, Timisoara si Torino.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu