miercuri, 27 octombrie 2010

Top 5 economic bacauan (22 - 28 octombrie)

Aceasta rubrica evidentiaza cele mai bune rezultate, cele mai importante actiuni si cele mai mari efecte pe care o societate comerciala, o organizatie sau o institutie, chiar si o personalitate sau alta, le-au obtinut s-au le-au produs pe parcursul unei saptamini in judetul Bacau. Facem, saptaminal, de simbata pina vineri, o selectie a celor mai importante evenimente economice ori social-politice cu efect asupra dezvoltarii economice a judetului mai ales in aceasta perioada critica economic si financiar. Asadar, pentru aceasta perioada:

1. Eurobyota-Construct Bacau - Pentru lansarea proiectului „Modernizare prin achizitionarea de urilaje performante pentru prelucrarea lemnului”, in valoare de 1,4 milioane de lei, cofinantat prin Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice.
2. Comservice-Company Bacau - Pentru dedrularea proiectului „Unificare sistem informatic filaile si sediu central – achizitii servicii de comunicare, hardware, implementare VPN”, cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, in valoare totala de peste 500.000 de lei.
3. Asociatia Betania Bacau - La implinirea a 15 ani de activitate pentru ajutorarea unor categorii defavorizate de cetateni.
4. Dumitru Nanescu - La implinirea a 50 de ani de viata. Cel mai important om din turismul bacauan, Dumitru Nanescu este directorul general al Agentiei de turism Inter-Tour Bacau, vicepresedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Tursim din Romania - ANAT Nord-Est si vicepresedinte al Patronatului judetean din trusim si alimentatie publica Bacau.
5. Pambac Bacau - Pentru lansarea campaniei promotionale „Gateste-ti porcul de Craciun”, cu premii constind in alimente pentru masa de Craciun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu