joi, 21 octombrie 2010

Top 5 economic bacauan (15 - 21 octombrie)

Aceasta rubrica evidentiaza cele mai bune rezultate, cele mai importante actiuni si cele mai mari efecte pe care o societate comerciala, o organizatie sau o institutie, chiar si o personalitate sau alta, le-au obtinut s-au le-au produs pe parcursul unei saptamini in judetul Bacau. Facem, saptaminal, de simbata pina vineri, o selectie a celor mai importante evenimente economice ori social-politice cu efect asupra dezvoltarii economice a judetului mai ales in aceasta perioada critica economic si financiar. Asadar, pentru aceasta perioada:

1. Asero Onesti - Pentru obtinerea celei mai mari finantari nerambursabile, de 47,6 milioane de lei (11,1 milioane de euro), prin Programul Operational Regional, pentru proiectul "Centru de afaceri si de management al afacerilor".
2. Stil Glass Bacau - Pentru finalizarea proiectului „Dotarea laboratorului de cercetare pentru sticla plana”, cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala, in valoare totala de peste 2,7 milioane de lei.
3. Romgaz - Pentru investitia in doua noi sonde de gaz natural la Damienesti.
4. Edil Center Filipesti - Pentru aplicarea proiectului „Dotarea cu echipamente performante”, finanţat prin Programul Operational Sectorial – „Cresterea Competitivitatii Economice” 2007 - 2013. Valoarea eligibila totala a proiectului finantat prin acest program este de 1,4 milioane de lei. Proiectul are ca obiectiv cresterea productivitatii firmei prin modernizarea procesului de productie a betonului si elementelor din beton.
5. Camera de Comert si Industrie Bacau - Pentru aniversarea a 20 de ani de la (re)infiintare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu