duminică, 17 octombrie 2010

Forumul Regional de Investitii Nord-Est 2010 are loc la Iasi

Editia a VII-a a Forumului Regional de Investitii Nord-Est, organizat de Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, va avea loc in perioada 4 - 5 noiembrie la Iasi, in parteneriat cu autoritatile publice locale din acest judet si cu alte organizatii din mediul academic si de afaceri. Tema forumului este, in acest an, "Viitorul incepe azi!". Subiectele principale de dezbatere sint "Perspective de dezvoltare a oraselor din Regiunea Nord - Est", "Promovarea inovatiei in mediul de afaceri" si "Viitorul va fi eco-eficient sau nu?". In program au mai fost incluse Dezbatere publica "2010 - Anul european pentru combaterea saraciei si excluziunii sociale", vernisajul expozitiei de proiecte regionale "Viitorul incepe azi!" si Evenimentul business-to-business organizat in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Iasi, Patronatul Judetean al IMM, cu societatea Tehnopolis si Asociatia Oamenilor de Afaceri Iasi, dar si Misiunea economica Italia, Republica Moldova, Ucraina - toate sub genericul "Oportunitati de colaborare transeuropeana pentru mediul de afaceri". La finalul forumului se va face premierea competitiei de proiecte cu trofeul "Un parteneriat de succes" si a concursului de jurnalism "2010 - Anul european pentru combaterea saraciei si excluziunii sociale".
Forumul Regional de Investitii Nord-Est a fost organizat, itinerant, din anul 2004, iar editiile anterioare s-au desfasurat in toate cele sase judete ale regiunii - la Iasi, Vaslui, Piatra Neamt, Bacau, Suceava si Botosani. Evenimentele au beneficiat de prezenta a peste 150 de participanti in fiecare an si s-a bucurat de prezenta unor lectori de marca din partea departamentelor specializate din Guvernul Romaniei si Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, precum si de reprezentanti ai unor State Membre din Uniunea Europeana cu care regiunea Nord-Est are relatii de colaborare (Italia, Spania, Marea Britanie).
In acest an, forumul este organizat la Centrul de Conferinte al Hotelului Traian, din Iasi. Vom reveni cu amanunte privind acest eveniment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu