vineri, 15 decembrie 2017

E.ON dăruiește energie Căminului pentru Persoane Vârstnice din Bacău



Căminul pentru Persoane Vârstnice, din Bacău, se numără printre cele 14 instituții publice, case de copii, cămine pentru vârstnici și spitale din zece județe pentru care compania E.ON Energie România va dona, în campania „Dăruiește Lumină”, 200.000 kWh gaz și electricitate.

Donația se face în funcție de voturile românilor în această campanie, care este lansată pentru perioada 13 - 27 decembrie. Ediția 2017 a campaniei a fost lansată miercuri 13 decembrie.
pe website-ul www.daruiestelumina.ro, precum şi pe pagina de Facebook dedicată. Tot ceea ce trebuie să facă fiecare participant – spun organizatorii campaniei - este să dea like sau share poveștii Căminului pentru Persoane Vârstnice din Bacău (http://www.daruiestelumina.ro/institutie.php?page=5) în rețeaua de socializare și, automat, acesta va primi 10 kWh. Un utilizator poate direcționa kWh către mai multe instituții, în limita a zece distribuiri.
Pentru stabilirea cantităţii totale de kWh de care va beneficia fiecare instituţie în parte, vor fi luaţi în considerare kWh strânşi atât în urma like-urilor și share-urilor directe ale postărilor de pe Facebook, cât şi în urma distribuirii poveştilor de pe website.
Cantităţile de energie oferite urmează să fie scăzute din factura de energie electrică sau gaze naturale a beneficiarilor.
Campania „Dăruieşte Lumină” a ajuns la cea de a patra ediție.
Căminul pentru Persoane Vârstnice Bacău funcționează ca structură publică în subordinea Consiliului Local, pentru 210 persoane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu