sâmbătă, 18 noiembrie 2017

O băcăuancă în finala Tour Music Fest din Italia




Tânăra solistă Irene Elena Ichim, cu numele de scenă Aries, fiica singurului român care a candidat anul trecut pentru un loc de consilier al primăriei din Torino, Adrian Ichim, se numără printre cei 37 de semifinaliști ai Tour Music Fest - Festivalul Internațional de Muzică Emerging - ediția a X-a. Acesta este prezentat ca fiind cel mai mare concurs european dedicat muzicii emergente, deschis pentru cântăreți, trupe, rapperi și muzicieni. Iar participarea la Tour Music Fest este considerată ca o experiență de neegalat.

Aris interpretează melodia „Love on the Brain”, pentru care sâmbătă, 19 noiembrie, avea deja 121 de voturi acordate și se situa la media voturilor acordate tuturor concurenților. Băcăuanii pot asculta melodia și pot vota pe internet, la adresa https://contest.tourmusicfest.it/artista/aries/.

„Misiunea Tour Music Fest – spun organizatorii festivalului - este de a oferi o selecție profesională, oferind o experiență muzicală într-un mediu sănătos și bine organizat, feedback profesional (sfaturi și evaluări din partea experților din industrie) pentru a ajuta artiștii să-și îmbunătățească abilitățile artistice și tehnice, pozitive și proactive, toate menținând totodată respectul maxim pentru artist.

Adrian Ichim a avut și un mandat de consilier în orașul Cirié, o localitate cu numai 19.000 de locuitori, dar care face parte din metropola Torino, în Piemonte. Când a câștigat acest mandat, în anul 2011, era tot singurul român care a reușit să ocupe un post de consilier într-o primărie din Italia. Inginer de rețele electrice, Adrian Ichim are 47 de ani și a plecat din Bacău în 1994. În Italia lucra de 16 ani ca tehnician de electrostivuitoare la compania Jungheinrich Italiana, dar familia sa are și un mic magazin, de care se ocupă în special soția. Cei doi copii ai familiei Ichim sunt un băiat care tocmai a terminat facultatea în Italia și o fată care abia a terminat liceul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu