joi, 2 februarie 2017

Grigore Horoi finalist la Progresiv Awards 2017



Președintele Grupului Agricola Bacău, Grigore Horoi, este unul dintre finaliștii ediției din 2017 la cele nouă categorii de premii Progresiv Awards, competiția adevăratelor valori din piața FMCG (Fast Moving Consumer Goods – bunuri de consum cu mișcare rapidă) românească. Finaliștii au fost selectați de Consiliul de Specialiști Progresiv Awards 2017 dintr-un total de 270 de nominalizări și autonominalizări strânse din piață timp de două luni.
Grigore Horoi a fost nominalizat la categoria Outstanding Leadership (Conducere remarcabilă), aalături de Adrian Pascu, director General al Danone România, Bulgaria, Moldova și Țările Adriatice, Andreea Mihai, director de Marketing & Comunicare, PR & Solidaritate, Dinamică Comercială & Pricing Carrefour România, Irina Măndoiu, director comercial al Albalact și Radu Timiș, președintele Cris-Tim.
Câștigătorii vor fi aleși în urma unui proces de vot încrucișat. Premiile pentru furnizori vor fi acordate pe baza voturilor retailerilor, iar cele pentru retaileri vor fi acordate pe baza voturilor furnizorilor. Etapa de votare se încheie pe 16 martie, în ziua decernării premiilor la Casino-ul din Sinaia. 
Proiectul Progresiv Awards evidențiază oamenii, organizațiile, brandurile și proiectele de succes din piața FMCG care setează trenduri și contribuie an de an la dezvoltarea industriei, precum și rolul parteneriatelor puternice între retaileri și furnizori. Proiectul aparține revistei Progresiv, care se adresează profesioniștilor din retail și FMCG.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu