joi, 12 ianuarie 2017

Și în acest an Lions Club Sf. Gheorghe și-a sărbătorit „Ionii"




Membrii Lions Club Sf. Gheorghe, din Bacău, mențin tradiția în a-și sărbători, an de an, colegii care poartă numele Ion, Ioan sau Ionuț, eveniment care are loc la scurt timp după sărbătoarea consfințită în calendarele creștine pe 7 ianuarie. Pentru aceasta ei au convocat o reuniune colegială și le-au urat Ionilor, cum numai ei știu să o facă, adică sincer și călduros, "La mulți ani!".

Lions Club Sf. Gheorghe are cei mai mulți membri care poartă numele Ion. Anul acesta au venit la sărbătoare Ioan Chiriac, Ioan Catană, Ion Barbu, Ion Balcan și Ionuț Nemțanu, dar și unul dintre foștii membri ai Clubului Leo al Lions Club Sf. Gheorghe, Ionuț Răzvan Ciorcilă. Deși de această dată, din motive obiective, la sărbătorire nu a fost prezent și profesorul Ioan Micu (alias Tata Pac), decanul de vârstă al lionezilor din toată țara și membru al clubului băcăuan, cei prezenți au ascultat un mesaj pe care venerabilul membru lions l-a trimis colegilor și i-au transmis, la rândul lor, urări de mulți ani de viață cu bine și cu sănătate.
Membrii Lions Club Sf. Gheorghe au marcat, astfel, și începutul celui de al doilea semestru de activitate din anul lionistic 2016 - 2017 sub mandatul președintelui Răzvan Șendrea și n-au pierdut ocazia de a trece în revistă și acțiunile pe care și le-au propus în această perioadă, între care cea mai apropiată în calendar este acordarea premiilor în concursul Afișe pentru Pace – etapa pe club, la care participă cu lucrări mai mult de 200 de elevi din județul Bacău și chiar din județele învecinate. De asemenea, membrii Clubului Sf. Gheorghe se vor ocupa în continuare și de strângerea de fonduri pentru acțiuni cu caracter umanitar.
Unul dintre invitații la acest eveniment a fost și cetățeanul francez Bruno Hibon, care are o întreprindere în comuna Bijghir, care este membru al mișcării lionistice franceze, dar care și-a manifestat dorința de a continua să fie membru al acestei mișcări în Lions Club Sf. Gheorghe din Bacău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu