duminică, 20 noiembrie 2016

Vedete pe patru roți la Salonul Regional Auto Moldova Bacău 2016




Bacăul s-a înscris pentru a patra oară, la sfârșitul acestei săptămâni, în elita saloanelor auto cu Salonul Regional Auto Moldova, organizat la Centrul de Afaceri și Expoziții „Mircea Cancicov” de societatea Centrul de Afaceri și Expozițional (CAEx). La această ediție a Salonului au fost lansate, în premieră națională, autoturismele Mitsubishi Outlander PHEV (primul SUV 4×4 cu propulsie hibridă-electrică plug-in, care poate circula și în regim strict electric), trei modele Dacia (Logan, Sandero și MCV) și ultimele modele Renault (Megane Estate și Megane Sedan). De asemenea, vizitatorii au putut face drive-teste cu unele modele de mașini.

„Dealerii prezenți la eveniment – spune directorul general al CAEx, Corneliu Pricope - au venit cu o ofertă financiară atrăgătoare pentru orice client, în sensul că au fost reduceri substanțiale la majoritatea modelelor prezentate în Salon”.
Pentru perioada Salonului, modelele Suzuki Swift au afișat un discount de 1.100 de euro. De asemenea Suzuki Vitara a venit cu un discount de 400 de euro.
Expoziția este considerată cel mai mare eveniment auto din Regiunea Nord-Est și a reunit producători, importatori și distribuitori de autovehicule, de componente auto-moto, de piese de schimb, de biciclete și accesorii, de tuning și echipamente pentru  service auto, companii de leasing, companii de asigurări, specialiști în închirieri auto, asociații și organizații din domeniu etc.
Oferta Dedeman Automobile
Standul Rustrans
„Dedeman Automobile – ne-a declarat Smărăndița Trofin, director de marketing al companiei - a fost prezentă și în acest an la Salonul Regional Auto Moldova cu cele trei mărci pe care le reprezentăm pe piața băcăuană, Dacia, Renault și Nissan. Ca noutate deosebită, în Salon au fost trei modele Dacia, prezentate în premieră absolută în România, Logan, Sandero și MCV. La Renault am prezentat, de asemenea, ultimele noutăți aduse pe piața băcăuană. Au fost trei modele din gama Megane, iar ultimul venit în familia noastră a fost Megane Sandero. Și la marca Nissan am avut o vedetă incontestabilă, modelul 370 Z, care a fost vedeta întregului salon”.
Dealerul Mitsubishi din Bacău a prezentat în Salon oferte speciale pentru modele deja cunoscute, între care și Outlander PHEV, primul SUV din lume cu alimentare la priză, vehicul electric hibrid plug-in. Constructorul nipon a folosit pentru acest model un sistem de propulsie cu două motoare electrice, unul pe puntea față și unul pe puntea spate, un motor termic de 2.0 litri și un set de acumulatori. Cu bateriile încărcate complet, Outlander PHEV a parcurs în timpul testului aproximativ 40 km în modul full-electric, fără a fi nevoie de motorul pe benzină, iar autonomia poate varia ușor în funcție, spre exemplu, de condițiile de drum sau de utilizarea intensă a aerului condiționat. „Pentru câteva modele – ne-a spus reprezentantul de vânzări al Dealerului Rustrans, Vlaicu Țintaru - am prezentat discounturi foarte bune, plus anvelope de iarnă cadou. Am oferit și posibilitatea de drive-test, inclusiv la modelul Outlander”.
Nissan 370 Z, vedeta Salonului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu