joi, 17 noiembrie 2016

Chimcomplex, locul I în Topul Național al Firmelor



Soda M, cea mai importantă instalație de la Chimcomplex

Societatea Chimcomplex Borzești, membră a Grupului Societățile Comerciale Române, a obținut Locul I la secțiunea Întreprinderi mari - Fabricarea altor produse chimice anorganice de bază în Topul Național al Firmelor organizat de Camera de Comerț și Industrie a României. La eveniment au fost prezenți președintelui României, Klaus Iohannis, primul ministru, Dacian Cioloș, alte oficialități ale statului român, precum și reprezentanții celor mai mari companii din țară, care împreună totalizează o cifră de afaceri de 137 de miliarde de euro și peste 1.250.000 de salariați.
Camera de Comerț și Industrie a României premiază în fiecare an cele mai performante companii din șase domenii de activitate – industrie, servicii, comerț și turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură și pescuit și construcții. Topul analizează  indicatori precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizării capitalului angajat.
În cazul Chimcomplex, cifra de afaceri netă în anul 2015 a fost de aproape 194 de milioane de lei, iar profitul net de aproape 13 milioane de lei. Combinatul avea, anul trecut, 714 salariați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu