miercuri, 28 septembrie 2016

Plăcintele bunicilor, în concurs la Târgu Ocna



Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului (DGASPC) Bacău organizează joi, 29 septembrie, în parteneriat cu Primăria orașului Tîrgu Ocna, cea de a IV-a ediție a concursului „PLĂCINTELE BUNICILOR” și a III-a ediție a concursului „BICICLETA, PRIETENA VÂRSTEI a III-a. „Cu  acest  prilej – ne-a informat purtătorul de cuvânt al DGASPC, Marian Vătămănescu - ne vom aduna, tineri şi vârstnici, începând cu ora 13,00, în  centrul orașului Târgu Ocna (pe pietonalul de pe Strada Victoriei), astfel încât să  sărbătorim  ziua  de 1 octombrie ca Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, acele fiinţe speciale fără de care viaţa ar fi mai tristă şi fară amintiri”.
Plăcintele – spun organizatorii - vor fi făcute după rețete numai de concurenți știute, acestea fiind aduse de bunicuțe și bunici din cartierele orașelor Târgu Ocna și Bacău, dar și din centrele rezidențiale pentru vârstnici, publice sau private, iar la întrecerea sportivă vor putea participa toți vârstnicii pasionaţi de mişcare în aer liber şi de mersul pe bicicletă. Participarea le va fi rasplătită de organizatori cu premii și diplome.
Premiile pentru efortul participanţilor vor fi acordate de un juriu, format din reprezentanți ai autorităților, ai organizatorilor, ai vârstnicilor și ai nepoților.
În acest an, la eveniment vor fi prezenți și reprezentanți ai Uniunii Generale a Pensionarilor, filiala din județul Bacău, care va susține un moment artistic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu