marți, 20 septembrie 2016

Miercuri este Ziua Națională a Contabilului Român


Filiala Bacău a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) sărbătorește astăzi, 21 septembrie, Ziua Națională a Contabilului Român. Evenimentul va fi organizat în sala „Ion Ionescu de la Brad” a filialei, de la ora 15,00. Cu acest prilej va avea loc ,,Topul local al celor mai bune societăți membre ale CECCAR” și vor fi acordate diplome de merit profesioniștilor contabili.
 „Cea de-a XII-a ediție a Zilei Naționale a Contabilului Român – spun oficialii CECCAR - este un prilej de a reuni familia profesioniștilor contabili și de a reafirma adevărul potrivit căruia CECCAR a devenit un brand național, emblematic pentru ceea ce înseamnă calitatea profesiei noastre”.
Manifestarile din acest an se vor desfășura sub egida „CECCAR – 95 ani de existență”, aniversare dedicată împlinirii a 95 ani de la constituirea organizației profesionale CECCAR.
La aniversare sunt asteptați profesioniști contabili membri ai CECCAR sau angajați în diverse ramuri ale economiei, reprezentanți ai instituțiilor, oranizațiilor și autorităților locale, ai mediului de afaceri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu