luni, 4 iulie 2016

Medicul Cristian Postolache a preluat șefia Rotary Club Bacău



Gabriel Căsăneanu și Cristian Postolache
Medicul Cristian Postolache a preluat sâmbătă, 2 iulie, mandatul de președinte pentru anul 2016 – 2017 al Rotary Club Bacău. Ceremonia numită „Rotirea colanelor” – transferul de mandat ocazionat, ca de fiecare dată, de finalizarea unui proiect sau de succesul înregistrat de o inițiativă a clubului Rotary, a avut loc cu ocazia închiderii Taberei internaționale de pictură Rotary, care a avut loc la Pensiunea Montana, din Slănic Moldova.
Gabriel Căsăneanu, managerul de la Auto Moto Invest, care a predat lui Cristian Postolache manadatul, a menționat principalele acțiuni pe care le-a întreprins clubul în anul 2015 – 2016, între care cele de întrajutorare și de premiere a unor tineri talentați la diferite evenimente specifice (olimpiade, festivaluri etc.).
O parte dintre membrii Rotary Club Bacău
și invitații lor
„Mă voi strădui să fac față provocărilor care vor apărea – a spus asistenței noul președinte. Vreau să acționăm în aceeași idee de a promova performanța, valorile, tinerii în special, pentru că ei sunt la început de drum.” La 42 de ani, Cristian Postolache este medic primar oftalmolog și proprietarul clinicii oftalmologice Gauss Optic Bacău, dar cu activitate și în Moinești, Comănești, Onești și Piatra Neamț.
Noului președinte, past-gurvatorul Districtului 2241 România și Republica Moldova al Rotary Club International, Daniel Tănase, i-a acordat insigna „Rotarianul anului”, înmânată de Gheorghe Covrig, past-president al clubului băcăuan. Tot Gheorghe Covrig a transmis lui Iulian Boghiu și lui Gabriel Căsăneanu, președintele clubului în anul rotaryan 2015-2016, Elvirei Cemortan Voloșin și Nataliei Rahmistriuc, prima artist plastic, cea de a doua șeful unei agenții de modeling din Republica Moldova, felicitările past-guvernatorului pentru reușita Taberei Internaționale de pictură. Mulțumiri au fost adresate și clubului doamnelor rotaryene Inner Wheel, dar și cluburilor tinerilor rotarieny băcăuani Interact și Rotaract, adresate de past-presidentul Iulian Boghiu, pentru același motiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu